Gjestehus i Mt. Meru-landsby

Om du bor i Arusha-området i lang tid, eller bare stopper innom før eller etter en safari eller Kilimanjaro-tur, er vårt gjestehus et bra og rimelig valg.

Huset ligger i landsbyen Nkoaranga, 25 km øst for Arusha, nært Usa River. Det er en vakker og fredelig landsby på Mt. Meru, og et opphold i gjestehuset vårt er en lokal og behagelig opplevelse.

Å gå på vår kaffetur samtidig som man bor i gjestehuset vårt er en perfekt kombinasjon, siden begge befinner seg i samme landsby.

Gjestehuset ble bygd i 2012 and har tre rom som kan huse opp til 10 personer. Huset har en stor stue, kjøkken og hvert rom har sitt eget bad. Huset er omringet av en stor hage, hvor du kan spille utendørsspill eller bare slappe av i solen.

I den samme hagen har vi et mindre gjestehus med eget bad, kjøkken og stue. Det lille gjestehuset har en dobbeltseng og plass til å sette inn ekstra senger om nødvendig.

Gjestehuset har en vakt og Wild Tracks/Kahawa sitt kontor er en fem minutters kjøretur unna. Hushjelp, klesvask o.l. kan lett ordnes, og vår ferskbrente kaffe serveres selvfølgelig i gjestehuset.

Å bo i gjestehuset koster fra 25 USD per person. For 50 USD per person får du frokost og middag i gjestehuset, laget av vår flinke kokk og hushjelp. Kontakt oss for mer informasjon.

Bestill ditt opphold her (side på engelsk).
Fra 25 USD per person.